Altijd bereikbaar

09 236 36 00

0472 53 69 72

Wij begeleiden u bij het afscheid nemen op een respectvolle en waardige manier,discreet, persoonlijk en verzorgd.

MEDITORIUM

Met ons nieuw meditorium ‘Het Licht’ willen we een antwoord bieden op de toenemende vraag naar uitvaarten op maat. Het meditorium zal plaats bieden aan ‘n 300 personen waarvan 200 zitplaatsen. U kan er zowel vrijzinnige, burgerlijke als christelijk geĆÆnspireerde diensten laten plaatsvinden, alsook voordrachten en herdenkingen.

De zaal zal over de modernste technologie beschikken: Livestream, muziek, filmen van de uitvaartdienst en fotovoorstelling. ( Livestream: een familielid die in het buitenland verblijft, iemand die in een ziekenhuis opgenomen is, medebewoners uit een zorgcentrum of mensen die hun woning niet kunnen verlaten,
kunnen via een unieke link de uitvaart op de computer volgen) De diensten kunnen op vraag ook steeds gefilmd worden en op USB-stick worden vastgelegd. Zo kan u later de uitvaart altijd herbekijken.

Het meditorium bevindt zich op wandelafstand van gratis parkings en de begraafplaats Aalter-Centrum.

Gezien de huidige moeilijke problematiek van afscheid nemen hadden wij het idee, om samen met klinisch psychologe Ann Verstuyf een artikel te schrijven die mensen kan helpen deze moeilijke periode draaglijker te maken of een steun te zijn bij het omgaan met verlies tijdens deze crisisperiode. Ook zal Ann Verstuyf op 26 oktober 2020 in het meditorium een voordracht geven over ‘omgaan met verlies’. U kunt hiervoor inschrijven vanaf 1 september 2020 via meditorium@fraeymanuitvaart.be .

Wij verwachten dat het meditorium zal opengaan in de maand juli, afhankelijk van de mogelijkheid van het verderzetten van de werkzaamheden tijdens de coronamaatregelen. Tijdens de maand september zullen er opendeurmomenten georganiseerd worden waarbij u vrijblijvend een bezoek kunt brengen aan onze zaak.