AULA

Fraeyman Uitvaart beschikt over een gloednieuwe aula, die plaats biedt aan 300 personen. De aula kan zowel gebruikt worden voor burgerlijke en vrijzinnige plechtigheden als voor diensten van alle geloofsovertuigingen. Met de modernste audio-visuele apparatuur bieden wij u alle mogelijkheden op het gebied van audio- en beeldweergave: muziek, teksten, foto's, video's worden samengesmolten tot één stijlvolle voorstelling.

Uitvaart video's

Steeds meer families wensen van hun geliefden afscheid te nemen in alle rust en sereniteit, en tijdens de afscheidsplechtigheid een film te tonen over het leven van de overledene. Fraeyman Uitvaart heeft hiervoor een uitgebreide verzameling templates, die u kan vullen met persoonlijke teksten, foto's en muziek. 'De levensboom' is een mooi voorbeeld:

Streaming

Jammer genoeg kan niet iedereen aanwezig zijn op een uitvaart. Sommige mensen zijn verhinderd door fysieke problemen of wonen te ver weg. Momenteel zijn er de Corona maatregelen, waardoor het aantal aanwezigen beperkt is. Ook hier bieden wij een prachtige oplossing met onze streamingdienst.

Via onze website kan u de plechtigheid live volgen, waar u zich ook bevindt. Uiteraard is deze dienst beveiligd en kan de livestream enkel bekeken worden, wanneer u bent ingelogd met een code.

Heeft u nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op.